Rihanna tyrmistyi kosinnasta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna on kiertänyt viime aikoina tiiviisti maailmaa Loud-kiertueensa merkeissä. Hänellä on kuitenkin ollut aikaa ennen konserttejaan tavata ja hengailla hänen ihailijoidensa kanssa.

Moni Rihannan konserttiin osallistujista on saanut mahdollisuuden tavata 23-vuotiaan megatähden ja monia unohtumattomia kokemuksia on saatu ikuistettua myös kuviksi. Viimeisin fanitapaaminen päättyi kuitenkin ennennäkemättömään käänteeseen – nimittäin yllättävään kosintaan.

Kaksi Rihannan suurta ihailijaa olivat saaneet kunnian tavata idolinsa, ja fanitapaamisen aikana he kaiken lisäksi kihlautuivat laulajan edessä. Mies polvistui tulevan kihlattunsa eteen ja henkeä haukkova Rihanna näytti siltä, ettei voi uskoa tilannetta todeksi. Kuvista päätellen Rihanna on todella liikuttunut ja ottikin paljon kuvia tuoreen kihlaparin kanssa. Katso kuvat tästä.