Pienkoneen huima lasku keskelle katua – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla lentokoneille on tapahtunut lukuisia kertoja hätätilanteita, joissa kone on saanut esimerkiksi moottorihäiriön ja siksi joutunut hätälaskupaikkojen puutteen vuoksi laskeutumaan moottoritielle. Taannoin amerikkalainen eräs tällainen tapaus saatiin tallennettua erityisen hyvin.

Viikonloppuna Yhdysvalloissa sattuneen läheltä piti -tilanteen myötä verkon uumenista kaivettiin huima arkistovideo vastaavasta tapauksesta. Uutistoimiston aikoinaan julkaisemalla videolla nähdään kuinka pienkone saa moottorihäiriön ja tekee upean laskun autotielle.

Kaiken lisäksi pilotti oli asentanut koneeseen kaksi kameraa, joten tilanne saatiin tallennettua tavallista laadukkaammin. Tapauksessa kiinnitettiin erityistä huomiota hätälaskun tehneen lentokoneen tyylikkääseen parkkeeraukseen.