Brad Pitt ja Angelina Jolie – supertähteyden varjopuoli paljastui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin julkkispari Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat kasvattaneet todellisen suurperheen sekä keskenään lisääntymällä että aktiivisesti adoptoimalla. Taannoin näyttelijäparin taloustietoja päätyi julkisuuteen, joissa muun muuassa kerrottiin pariskunnan käyttävän noin seitsemän miljoonaa euroa vuodessa heidän kuuteen lapseensa.

Julkkiparin ystävä, näyttelijä Matt Damon on nyt kertonut säälivänsä pariskuntaa, koska he ovat kuuluisuutensa vankeja.

– Brad ja Angelina elävät kuin vankilassa. Jos he esimerkiksi menevät kävelylle, siitä tulee kansainvälinen episodi, Damon kertoi saksalaisen TELE 5 -televisiokanavan haastattelussa.

40-vuotias Oscar-voittaja Damon kertoi olevansa onnekas, koska on voinut elokuvauransakin jälkeen nauttia perhe-elämästään. Hän sanoi tekevänsä työtä mitä rakastaa, vaikka siihen sisältyy julkisuutta. Hän ei tarvitse isoja, kaapinkokoisia turvamiehiä vierelleen, kun hän astuu kotiovestaan ulos.

– Asun New Yorkissa, joten ehkä se vaikuttaa jotenkin siihen, että saan olla aika rauhassa. Jos en kävele tyypillisiin turistirysäkohteisiin, voin kävellä kaduilla ilman, että minut tunnistetaan, Damon kertoi.

Hollywood-tähti Matt Damon on niittänyt viime vuosina mainetta huippusuosittujen Bourne-elokuviensa merkeissä, kun elokuvat ovat olleet yksi toisensa jälkeen varsin menestyksekkäitä. Taannoin kuitenkin paljastettiin, että elokuvasaaga menettää päätähtensä, joka ei ole enää mukana tulevassa osassa ainakaan päätähtenä.