Paparazzit piinaavat maailman seksikkäintä: ”Täyttä hulluutta!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Cheryl Cole erosi viime vuonna futari-aviomiehestään Ashley Colesta, kun tämä jäi kiinni pettämisestä useiden naisien kanssa. Äskettäin Cherylin uutisoitiin antaneen Ashleylle uuden mahdollisuuden. Nyt paluu on kuitenkin ainakin toistaiseksi syväjäädytettynä.

Superjulkkis on nyt kertonut, ettei pysty shoppailemaan Los Angelesissa häntä ympäröivien paparazzien takia. Entinen X Factor -tuomari osti äskettäin viiden miljoonan dollarin asunnon Beverly Hillsistä ja on hengaillut hyvän ystävänsä Kimberley Walshin kanssa viime päivät Los Angelesissa. Kimberley kertoi, että ymmärtää nyt kuinka sekasortoista Cherylin elämä on.

– Oltuani Cherylin luona, tajusin millaista hänen elämänsä on. Emme voineet mennä shoppailemaan, koska paparazzit piirittivät Cheryliä. Se oli pelottavaa, Kimberley paljasta Daily Star -lehdelle.

Maailman seksikkäimmäksi taannoin rankatun Cherylin yrittäessä selvitä paparazzien hyökkäyksistä, Ashleyyn yhdistetty Miss Irlanti Colette McBarron kertoi ettei futistähti Ashleyllä ole aikomusta tai kiinnostusta palata entisen siippansa kainaloon.

– Voisin sanoa ettei Ashleytä kiinnosta palata Cherylin luokse. Ellen ole kuullut valheita, McBarron kertoi The Sun -lehdelle.

Äskettäin Ashleyn sanottiin harkitsevansa uutta kihlausta ex-vaimonsa kanssa ja perheen perustamista. Ystävät eivät sulattaneet sitä, että Cheryl vietti aikaa entisen pettäjämiehensä kanssa. Entinen bänditoveri Kimberley Walsh paljasti, että ystävät hylkäsivät laulajan, koska tämä hengaili entisen siippansa kanssa. Kerrottiin, että jopa Cherylin äiti Joan oli varoittanut tytärtään palaamasta yhteen.