Jennifer Aniston innostui seksihullun nymfomaanin roolista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Jennifer Anistonin ura on ollut viime vuosina laskusuunnassa. Frendit-hittisarjasta tunnetun näyttelijättären elokuvat eivät ole saaneet kriitikoilta juuri ylistystä. Aniston olikin alkuvuodesta ehdolla Vuoden surkeimman naispääosan palkinnon, eli Razzie-pystin, saajaksi The Bounty Hunter -roolistaan.

Jenniferin tuoreimmassa elokuvassa Horrible Bosses hän näytteli seksihullua nymfomaanipomoa. 42-vuotias Aniston kertoi valinneensa roolin, koska se oli dramaattinen muutos verrattuna hänen aikaisemmin tähdittämiin romanttisiin komedioihin.

– Parasta roolissa oli, että sain näytellä täydellisen hullua seksinymfomaania. Sellaisia rooleja on harvoin kirjoitettuna naisen näyttelemäksi, Aniston kertoi BANG Showbiz -sivustolla.

Elokuvassa Aniston näytteli hammaslääkäri Julia Harrisia, joka yritti viekoitella assistenttiaan ja houkutella tätä eroamaan morsiamestaan. Joissakin rivoimmissa kohtauksissa Jennifer sanoi pelänneensä nolostuttavansa vastanäyttelijänsä Charlie Dayn. Supertähti kertoi pyytäneensä jatkuvasti anteeksi sitä mitä hänen roolihahmonsa teki Charlielle. Yhdessä kohtauksessa Jennifer seisoi Charlien edessä pelkässä valkoisessa takissa, pikkuhousuissa ja sukkahousuissa.

– Oli erittäin vaikeaa näytellä elokuvassa, etten olisi kiinnostunut ja viehättynyt Jennifer Anistonista, vastanäyttelijä Charlie Day kertoi.

Näyttelemisen lisäksi Jennifer Aniston on luotsannut jo vuosien ajan omaa tuotantoyhtiötä. Äskettäin hänet kiinnitettiin ohjaajaksi Project Five -nimiseen lyhytelokuvaan, joka koostuu viidestä erillisestä lyhytelokuvasta. Projektissa työskentelevät ohjaajina myös Demi Moore ja Alicia Keys. Jennifer on kiinnitetty myös täyspitkän The Goree Girls -elokuvan ohjaajaksi. Elokuva kertoo vankilassa perustettavasta bändistä.