Suhderintamalla synkkää – Jennifer Aniston valmis sinkkuäidiksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Frendit-hittisarjasta tunnetun Jennifer Lopezin elokuvat eivät ole saaneet kriitikoilta juuri ylistystä, mutta yhtä lailla laskusuunnassa on ollut hänen yksityiselämänsä. Menestys miesrintamalla ei ole nimittäin ollut kovin kehuttavaa viime vuosina.

Parhaillaan 42-vuotias Aniston seurustelee kuitenkin näyttelijä Justin Therouxin kanssa. Pari tapasi uuden elokuvansa Wanderlastin kuvauksissa. Aniston on paljastanut haluavansa perheen jossain vaiheessa, vaikka hänellä ei olisikaan kumppania, jonka kanssa kasvattaa lapsi.

– Minä haluan lapsia joku päivä. Voin olla sinkkuäitinä ja vaikka adoptoida. Se käy minulle hyvin, Aniston kertoi LOOK-lehdelle.

Aniston oli naimisissa Brad Pittin kanssa viiden vuoden ajan, mutta he erosivat vuonna 2005. Suhteen kerrottiin kaatuneen siihen, että Brad oli jo valmis perustamaan perheen, mutta Jennifer halusi keskittyä uraansa. Jennifer on heilastellut myös muita julkkiskomistuksia kuten Vince Vaughnia, Gerard Butleria ja John Mayeria.

Näyttelemisen lisäksi Jennifer Aniston on luotsannut jo vuosien ajan omaa tuotantoyhtiötä. Äskettäin hänet kiinnitettiin ohjaajaksi Project Five -nimiseen lyhytelokuvaan, joka koostuu viidestä erillisestä lyhytelokuvasta. Projektissa työskentelevät ohjaajina myös Demi Moore ja Alicia Keys. Jennifer on kiinnitetty myös täyspitkän The Goree Girls -elokuvan ohjaajaksi. Elokuva kertoo vankilassa perustettavasta bändistä.