Supertähti suivaantui Lady Gagalle: ”Lopeta heti kopiointini!”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna maailman eniten ansainnut poptähti Lady Gaga joutui äskettäin luovuttamaan Facebookin suosituimman naistähden paikan Rihannalle. Viime viikolla hän suututti vammaiset ajelemalla keikallaan pyörätuolilla pitkin esiintymislavaa.

Nyt supertähti ja todellinen viihdealan veteraani Bette Midler on suivaantunut, koska hänen mielestään Lady Gaga kopioi hänen aikoinaan keksimiä tempauksia. Midler muistuttaa Twitter-blogissaan ajelleensa jo ikuisuuksia sitten pyörätuolilla merenneidoksi pukeutuneena.

– Rakas Lady Gaga. Jos sinusta tuntuu, että merenneito pyörätuolissa tuntuu tutulta, johtuu se siitä, että YouTubessa voi nähdä minut tekemässä niin. Minä olen tehnyt sitä jo 80-luvulta saakka. Sinä saat pitää liha-asun ja ilotulitukset, mutta merenneito on minun, Bette Midler kirjoitti.

– En ole varma tietääkö Lady Gaga, että minä esiinnyin merenneitona pyörätuolissamiljoonille katsojille. Ja monet heistä ovat vielä elossa…

Muutama viikko sitten Lady Gaga haastettiin oikeuteen Japanin luonnonkatastrofin tuhoihin liittyvän rahankeräyksensä takia. Hänen nimittäin väitetään pitäneen itsellään myymistään rannekkeista saadut tulot, ja nyt oikeudessa vaaditaan selvyyttä asiaan. Michiganilainen asianajaja haastoi tähden oikeuteen, koska tämän taustavoimat eivät suostuneet paljastamaan paljonko rannekkeiden tuotosta on todellisuudessa ohjattu Japaniin. Lady Gaga on kiistänyt väitteet rahojen pimittämisestä.