Jennifer Aniston poikkeuksellisen kuumana

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Jennifer Anistonin ura on ollut viime vuosina laskusuunnassa. Frendit-hittisarjasta tunnetun näyttelijättären elokuvat eivät ole saaneet kriitikoilta juuri ylistystä. Aniston olikin alkuvuodesta ehdolla Vuoden surkeimman naispääosan palkinnon, eli Razzie-pystin, saajaksi The Bounty Hunter -roolistaan.

Nyt 42-vuotias Aniston on poseerannut Horrible Bosses -elokuvansa kuvaustilaisuudessa seksikkäässä nahkaisessa minimekossa. Ikäisekseen Aniston on nykyisin kadehtittavassa kunnossa. Neiti paljasti ruskettuneet ja timmit jalkansa Guccin korkokengillä varustettuna.

Näyttelemisen lisäksi Jennifer Aniston on luotsannut jo vuosien ajan omaa tuotantoyhtiötä. Äskettäin hänet kiinnitettiin ohjaajaksi Project Five -nimiseen lyhytelokuvaan, joka koostuu viidestä erillisestä lyhytelokuvasta. Projektissa työskentelevät ohjaajina myös Demi Moore ja Alicia Keys. Jennifer on kiinnitetty myös täyspitkän The Goree Girls -elokuvan ohjaajaksi. Elokuva kertoo vankilassa perustettavasta bändistä.