Suomalaistähdellä merkittävä rooli amerikkalaissarjassa – katso upea traileri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälistäkin menestystä niittänyt suomalainen näyttelijä Samuli Vauramo nähdään pian menestyksekkään ohjaaja-tuottaja Bryan Singerin amerikkalaisessa H+ -sarjassa. Samuli Vauramo vietti alkuvuoden Chilessä sarjan kuvauksissa. Kyseessä on Warner Premieren ensimmäinen varsinainen nettisarja.

Nyt ensimmäinen H+ -traileri on julkaistu verkossa. Vauramo näyttelee yhtä sarjan pääosista, suomalaista Supo-tutkijaa joka metsästää hakkereita. Hänellä on merkittävä osa sarjassa, ja myös sen trailerissa Vauramo nähdään moneen otteeseen.Kuva: H+ / Warner Premiere

– Tarina sijoittuu lähitulevaisuuteen ja siinä seurataan tapahtumia ennen ja jälkeen tällaisen suuren maailmanlaajuisen katastrofin. Siinä seurataan eri maiden ihmisiä, ja mä itse asiassa näyttelen suomalaista henkilöä, joka seitsemän vuotta ennen tätä suurta mullistusta ryhtyy tutkimaan pientä hakkeriporukkaa ja tajuaa että nyt on tapahtumassa jotain minkä ei pitäisi mennä näin, Samuli Vauramo kertoi aiemmin Puoli seitsemän -ohjelman haastattelussa.

– Siinä heti tarinan alussa puhun suomea ja sitten englantia aika vahvalla aksentilla. Sitten kun sarjassa vuodet vierivät niin sitten sen kielitaito paranee ja sitten puhun jo täydellisellä jenkkiaksentilla.

Samalla Vauramo valmistelee myös omaa valokuvanäyttelyä. Hän on pitkään seurannut Los Angelesissa asustavaa korppiyhdyskuntaa, jota on kuvannut vuodesta 2007 asti.