Sofia Vergara: ”Minulle tuli yhtäkkiä isot rinnat”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Viime aikoina Sofia on menestynyt malliuran lisäksi upeasti myös televisiossa ja on tällä hetkellä äänestetty yhdeksi seksikkäimmäksi tähdeksi Hollywoodissa.

Nyt uhkea brunette kertoi, ettei ole aina ollut pulleiden purjeiden kantaja. Kaunotar paljasti nimittäin Shape-lehdelle olleensa joskus niin laiha, että hänen veljensä kiusasivat häntä. Murrosikä kuitenkin muutti kaiken.

– Olin murrosikäisenä todella laiha, mutta yhtäkkiä minulle tuli nämä isot rinnat. Se oli hirveää! Sanoin äidilleni, että aion leikata nämä heti pois kun täytän 18-vuotta, muodokas tähti kertoi.

Sofia ei kuitenkaan ole toteuttanut rintaleikkausta, mikä on varmasti monen mieskatsojan mieleen.

39-vuotias kolumbialaissyntyinen Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.