Suosikkikoomikko buuattiin lavalta – katso nolo video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin koomikoihin lukeutuva Dave Chappelle on joutunut tukalaan tilanteeseen esiintyessään hyväntekeväisyystapahtumassa Yhdysvalloissa. Yleisö ei nimittäin syttynyt hänen tarinoilleen, vaan tarjosi vastineeksi buuauskuoron huuteluineen.

Viime vuonna lentokoneessa riehunut Chappelle aiheutti koneen hätälaskun, eikä lopputulos ollut tällä keikalla juuri parempi. Hän joutui nimittäin lopettamaan esiintymisensä ennen aikojaan. Nolo tilanne tallentui myös paikalla olleen katsojan videolle.

Dave Chappelle muistetaan muiden muassa Pähkähullu professori -leffan koomikko Reggie Warringtonin roolista. Hän on ollut mukana myös elokuvissa Con Air ja You’ve Got Mail. Vuonna 2007 Chappelle teki stand upin maailman ennätyksen latelemalla Laugh Factoryssä vitsejä huimat kuusi tuntia ja 12 minuuttia yhteen menoon. Aikaisempi ennätys oli kolme tuntia ja 50 minuuttia, joka oli myös Chappellen nimissä.