Doug Hutchisonin ja teinivaimon haastattelu järkyttää

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa erikoiset ihmissuhteet ja muiden muassa suuret ikäerot ovat olleet kautta aikojen yleisempiä kuin muiden ihmisten parissa. Viime aikoina kuitenkin eräs tuore avioliitto on aiheuttanut ihmetystä ja kovaakin krittiikkiä.

51-vuotias näyttelijä Doug Hutchison avioitui äskettäin vasta 16-vuotiaan Courtney Alexis Stoddenin kanssa. Tieto ikäerosta aiheutti runsaasti syytöksiä muiden muassa pedofiliasta, mutta näyttelijä ja hänen teinivaimonsa ovat kiistäneet kaikki syytökset.

Nyt kohupari on antanut haastattelun E! Online -julkaisulle. Haastattelu on nyt noussut viihdemaailman puheenaiheeksi. Videolla pariskunta kertoo muiden muassa erikoisen suhteensa alkuvaiheista. Nuoren kaunottaren ”pornoilmeet” eivät ole ainakaan rauhoittaneet kohua.

Pariskunta tapasi, kun Stodden osallistui Hutchisonin järjestämälle kurssille. Nyt he ovat antaneet ensimmäisen haastattelunsa Good Morning America -ohjelmassa. Toukokuussa alttarille Las Vegasissa astellut nuori neitokainen kertoi aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.