Pikkulasten raju avioriita hellyttää verkossa – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet nuoret naiset ovat unelmoineet pikkulapsesta saakka prinsessahäistä, ja lähes yhtä moni ilmoittaa jo lapsena kenen kanssa haluaa aikanaan mennä naimisiin. Tulevan avioliiton toinen osapuoli ei aina ole kuitenkaan aivan samaa mieltä pikkuneidin tulevaisuuden suunnitelmista.

Nyt verkossa nähdään hellyttävä kotivideo (Ensimmäinen versio poistettu, ohessa uusi linkki), jossa pikkutyttö ilmoittaa pojalle aikovansa mennä tämän kanssa naimisiin. Poika on kuitenkin eri mieltä, mutta tytön vakuuttelut saavat miehenalun lopulta lähes pakokauhun valtaan.

Lohduttomasti itkevä pikkupoika yrittää videolla todistella tytölle ja kameran takana hihittelevälle äidille, että hän ei aio naimisiin tytön kanssa. Poika vaikuttaa kuitenkin olevan jo nyt tomeran tytön tossun alla.