Vanessa Minnillo kuvattiin häämatkalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jessica Simpsonin kanssa aiemmin naimisissa ollut poptähti Nick Lachey ja MTV-musiikkikanavan juontaja Vanessa Minnillo avoituivat äskettäin, ja parhaillaan julkkispari on lomailemassa häämatkallaan.

Paparazzit paikallistivat julkkisparin nauttimassa kuherruskuukaudestaan julkkisten suosimalla St. Bartsin lomasaarella. Huvijahdilla auringosta bikineissä nauttinut Vanessa jopa tervehti häntä tähtäileviä paparazzikuvaajia.

Nickin avioliitto laulaja Jessica Simpsonin kanssa päättyi viisi vuotta sitten, ja Minnillon astui miehen elämään pian eron jälkeen. Suhde on päätynyt nopeasti kohuotsikoihin muiden muassa Vanessa Minnillon pettämiskohun vuoksi ja pariskunnan erotessa noin vuosi sitten. Paluu yhteen tapahtui kuitenkin pikaisesti, ja nyt hääkellot ovat soineet avioliiton merkiksi.