Olivia Wilde haluaa olla muutakin kuin seksikäs

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tron: Perintö -elokuvan naistähti Olivia Wilde on parhaillaan kovassa nosteessa viihdemaailmassa. Äskettäin miespuolinen kollega Bradley Cooper iski häneen silmänsä. Kauhea kankkunen -elokuvien tähti on nimittäin nähty Wilden seurassa jo useammankin kerran.

Upeavartaloinen ja viehättävä Wilde kertoi nyt haluavansa olla tunnettu näyttelijäntaidoistaan, eikä vain ulkonäkönsä vuoksi. Näyttelijäkaunotar kuitenkin kertoo ymmärtävänsä, että ulkonäöllä on iso merkitys menestykseen Hollywoodissa ja maailmalla.

– En ole pölkkypää, jonka ainoa taito on poseerata kameralle. Tällä alalla ulkonäkö on plussaa, mutta en halua olla tunnettu vain sen takia, Wilde kertoi The New York Times -lehdelle.

Olivia Wilde tähdittää tällä viikolla julkaistavaa Cowboys & Aliens -elokuvaa yhdessä Bond-näyttelijä Daniel Craigin kanssa. Elokuvan ohjaaja Jon Favreu kertoi Wilden halunneen tehdä melkein kaikki stunt-kohtauksensa itse. Eräässä kohtauksessa lentävä avaruusolento puskee Wilden maahan laukkaavan hevosensa päältä.

– Olivia pisti stunt-ratsastajamme koville. Hän oli kuin viaton pikku tyttö, joka teki kaikkea pelottavia juttuja ja sai ne näyttämään helpoilta, ohjaaja Jon Favreu kertoi.

27-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House sekä elokuvissa Alpha Dog, Year One, Fix ja Tron. Megan Fox nimesi Wilden naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita lesbosuhdetta. Olivia avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen.