Amy Winehousen ex-aviomiestä ei päästetä hautajaisiin: ”Osasyyllinen kuolemaan”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lontoossa viime viikonloppuna menehtynyt brittipoppari Amy Winehouse haudataan tänään. Juutalaisen perinteen mukaisesti hänet oli määrä haudata jo 24 tunnin sisällä, mutta eilinen ruumiinavaus viivästytti seremoniaa noin vuorokaudella. Hautajaisten kerrotaan olevan pieni ja intiimi tapahtuma, jossa on läsnä vain supertähden lähipiiri.

Nyt Amy Winehousen isän kerrotaan kieltäneen laulajatyttärensä ex-miestä Blake Fielder-Civiliä tulemasta tähden hautajaisiin. Mitch-isän mielestä entinen aviomies oli syynä Amyn huumeaddiktioon.

– Isän mielestä Blaken läsnäolo hautajaisissa olisi syvä loukkaus. Hän uskoo, että Blake on syypää Amyn huumeidenkäyttöön, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Aluksi huhut kertoivat Amyn jättäneen kaiken omaisuutensa entiselle miehelleen, mutta testamentissa selvisi ettei Fielder-Civil tule saamaan pennin hyrrää. Omaisuus menee todennäköisimmin laulajatähden perheelle. Amyn omaisuuden uskotaan olevan yli kymmenen miljoonaa euroa.

Eilen hautajaisten takia järjestettiin myös muodollinen oikeuden istunto, jossa todettiin Winehousen perheen käyneen tunnistamassa ruumiin varhain maanantaiaamuna. Samalla vahvistettiin, että laulajan ruumiista oli otettu asianmukaiset näytteet ennen kuin hänet voidaan laskea viimeiseen leposijaansa. Oikeuden istunto jatkuu 26. lokakuuta.