Katso video: Mies viuhahti naisen hääpuvussa – 40 000 katsojaa hurrasi

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisissa urheiluotteluissa nähdään usein erilaisia viuhahduksia, jotka ovat nykyisin usein jo osa viihteellistä pelikokonaisuutta. Kerroimme viime viikolla kuinka eräs viuhahtaja piti turvamiehiä pilkkanaan, mutta tuoreemmassa tapauksessa on ollut kyse hieman hämmentävämmästä tilanteesta.

Atlanta Bravesin kotiottelussa Turner Fieldsin kentälle ilmestyi yllättäen juoksentelemaan mieshenkilö, joka kiinnitti tavanomaista enemmän huomiota. Hän oli nimittäin pukeutunut naisten hääpukuun. Tapausta oli paikan päällä seuraamassa 42.500 katsojaa, jotka hurrasivat raivokkaasti erikoiselle viuhahdukselle. Siihen paikallisten ilonaiheet jäivätkin, sillä kotijoukkue hävisi ottelun.

Liiga kieltäytyi julkaisemasta virallista videota tapauksesta, koska heidän mukaansa video vain yllyttäisi muitakin tekemään samoin, Washington Post uutisoi. Kuvamateriaalia sen sijaan löytyy verkosta.