100 kuvaa maailman parhaasta pepusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallina ja laulajana uraa luonut kuubalaissyntyinen Vida Guerra tunnetaan räväkkänä julkkisneitokaisena, joka pukeutuu usein tiukkoihin ja paljastaviin asuihin. Playboy-lehdessäkin urallaan poseeranneen kaunottaren takamus äänestettiin alkukesästä maailman parhaaksi.

Äskettäin Vida Guerra nähtiin poseeraamassa PETA-eläinsuojelujärjestön tapahtumassa, johon hän oli pukeutunut näyttävään vaaleansiniseen iltapukuun. Nyt hänen peppunsa on kuitenkin saanut verkossa kunnianosoituksen kuvien muodossa, sillä taannoista titteliä juhlistetaan nyt peräti sadalla kuvalla kaunottaren takapuolesta. Nakukuvia mukana ei ole.

Havannassa syntynyt, mutta jo vuosia Yhdysvalloissa asunut 36-vuotias Guerra on urallaan kokeillut niin laulajan, mallin kuin näyttelijänkin ammattia. Useissa televisiosarjoissa, uimapukumainoksissa sekä musiikkivideoissakin nähty tähti on urallaan esiintynyt myös rohkeissakin kuvissa muun muassa Playboy-lehdessä. Suureksi julkkikseksi tähti ei kovista yrityksistään huolimatta ole kuitenkaan vielä päässyt.