Traaginen käänne – realitytähti sai keskenmenon stressin takia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu The Jersey Shore -ohjelma on aiheuttanut pahennusta jo parin vuoden ajan, mutta ohjelma on vaikeuksista huolimatta jatkunut. Taannoin saman formaatin perusteella käynnistettiin Britanniassa oma versionsa The Geordie Shore.

Kahdeksan nuoren kesää kuvaava The Jersey Shore -ohjelman tähti Angelina Pivarnick jätti sarjan toisen tuotankokauden jälkeen. Hän sanoi lähteneensä sarjasta luottamusongelmien takia. Pivarnick oli taannoin kaksi kuukautta kihloissa David Kovacsin kanssa. Brunette kuitenkin erosi miehestään vain päiviä sen jälkeen, kun hän ilmoitti olevansa raskaana. Nyt realitytähti on kertonut saaneensa keskenmenon.

– Media ei jättänyt minua rauhaan. Se oli rankkaa aikaa ja stressasin kovasti. Luulen sen vaikuttaneen keskenmenooni, Pivarnick kertoi Father Albert -keskusteluohjelmassa.

22-vuotias realitytähti kertoi ettei hänen entinen kihlattunsa David Kovacs ollut lapsen isä. Pivarnick ei myöskään ole paljastanut, kuka olisi ollut hänen lapsensa isä.

– Rehellisesti, se oli vain yksi jätkä kenen kanssa olin. Hän ei ollut tukenani, minkä uskon olevan myös osasyynä keskenmenooni, brunette paljasti.

Lähdettyään hittisarjasta Angelina levytti ensimmäisen singlensä I’m Hot. Se nousi heti radiolistojen kärkeen vaikkakin kriitikot haukkuivat kappaleen lyttyyn.