Arnold Schwarzeneggerin poika toipuu – pääsi sairaalasta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu kehonrakentaja ja näyttelijä Arnold Schwarzenegger päätti tammikuussa uransa Kalifornian kuvernöörinä, ja sittemmin hän joutui suhdekurimukseen. Hän ilmoitti eroavansa vaimostaan 25 vuoden avioliiton jälkeen. Syyksi selvisi uskottomuus ja avioliiton ulkopuolinen lapsi.

Perhe sai äskettäin lisää synkkiä uutisia, kun 13-vuotias poika Christopher Schwarzenegger joutui vakavaan lainelautailuonnettomuuteen Malibussa. Hänen keuhkonsa tiedettiin menneen kasaan ja useiden luiden murtuneen. Vakavasti loukkaantunut eroavan pariskunnan kuopus joutui sairaalan teho-osastolle melkein viikoksi.

Nyt Christopherin äiti Maria Shriver ilmoitti Twitter-blogissaan poikansa päässeen sairaalasta kotiin. Myös Terminaattori-elokuvien tähti Arnold kirjoitti ilouutisesta Twitterissä.

– Olen niin siunattu saatuani Christopherin kotiin sairaalasta. On niin suuri helpotus kuulla, että hän tulee olemaan taas täysin terve, Maria kirjoitti huojentuneena blogissaan.

– Tiesin, että Christopher ei luovuta! Kiitos sairaalan työntekijöille ja kaikille niille, jotka auttoivat poikaani paranemaan, Arnold kirjoitti.

Pariskunnalla on neljä lasta. Julkkisparin toinen poika Patrick Schwarzenegger muutti perheen Brentwoodin kodista kohun syntymisen jälkeen. Samalla hän ilmoitti vaihtavansa sukunimensä ja otti sosiaalisissa medioissa käyttöön äitinsä Shriver-sukunimen.