Subin hittisarjan kulisseissa kuohuu – päätähtien potkut peruttu?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla suurta menestystä saaneen Glee-televisiosarjan kulisseissa kuohuu, kun sarjan tähti Chord Overstreet sai äskettäin potkut. Overstreetin sopimusta ei enää uusittu toiselle tuotantokaudelle. Myös päätähti Lea Michelen kerrottiin jättävän sarjan kolmannen kauden jälkeen.

Nyt Glee-soppa sai taas uuden yllättävän käänteen, kun päätähtien Lea Michelen, Cory Monteithin ja Chris Colferin kerrotaan jatkavansa sittenkin sarjassa. Brad Falchuk on yksi Glee-sarjan luojista ja hän paljasti Comic-Con -sarjakuvafestivaaleilla, ettei päätähdet olisikaan jättämässä sarjaa.

– Asia menee näin: Rachel, Kurt ja Finn ovat kolmannella tuotantokaudella koulun vanhimpia, joten he valmistuvat koulusta. Se ei kuitenkaan tarkoita, että he olisivat jättämässä sarjan. Ei Lea Michelen kaltaista näyttelijää irroiteta sopimuksesta noin vain, Falchuk selitti festivaaleilla.

Sarjan pääluoja, Ryan Murphy kirjoitti taannoin Twitter-blogissaan etteivät päätähdet esiinny enää neljännellä tuotantokaudella. Homoseksuaalia Kurtiä näyttelevä Chris Colfer kertoikin taannoin saaneensa tietää roolihahmonsa poistumisesta sarjasta Murphyn Twitter-blogista.

– Heidän poistamisensa sarjasta ei koskaan ollut suunnitelmana. He eivät todellakaan ole lähdössä minnekään kolmannen tuotantokauden jälkeen, Falchuk lisäsi ja rauhoitti samalla miljoonia Glee-faneja uutisellaan.

Chord Overstreetin tilalle ollaan pestaamassa uutta tähteä, jonka roolihahmo saa debyyttinsä uuden tuotantokauden alussa. Uuden roolin näyttelijä valitaan tänä kesänä The Glee Project -realityohjelmassa. Laulajapoika Samiä esittävää Overstreetiä pyydettiin näyttelemään tulevalla tuotantokaudella kymmenen jakson verran, mutta tähti kieltäytyi tarjouksesta.