Jääkiekon MM-pokaali surffasi Tampereella lainelaudalla – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

MM-palkintopysti Poika, eli Kundi, on ikuistettu surffaamassa lainelaudalla. Suomi voitti taannoin toistamiseen jääkiekon maailmanmestaruuden, ja sen seurauksena suomalaiset intoutuivat jälleen ennennäkemättömään juhlintaan.

Juhlinnan keskipisteenä oli luonnollisesti MM-pokaali, eli kansanomaisesti ”Poika”. Sittemmin Poika on kiertänyt ahkerasti Suomea pelaajien matkassa, ja kesän aikana se on saanut nauttia suomalaisesta kesätunnelmasta monin tavoin. Nyt Poika on saanut kokeilla Tampereella myös hieman kostempia puuhia, sillä se pantiin surffaamaan veneen perässä vedetyllä lainelaudalla.

Poikaan oli kiinnitetty varmuuden varalta naru, jos sen surffaustaidot eivät jostain syystä olisikaan riittäneet. Taidot olivat kuitenkin kohdallaan, ja surffausesitys tallentui tamperelaisten kiekkofanien videolle.