Kelly Osbourne Potter-kaunottaresta: ”Miksi he**etissä pukeuduit verhooon?!” – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Omaa uraansa viihdealalla edelleen luova Kelly Osbourne on kokenut parin vuoden sisällä hurjan muodonmuutoksen. Julkkisperheen tytär osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan, jonka myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi yllättäen jopa ensimmäisissä mallikuvissaan.

Nyt räväkästä tyylistään tunnettu Kelly Osbourne on haukkunut Harry Potter -elokuvien päätähden Emma Watsonin asuvalinnan. Uusimman elokuvansa Harry Potter ja Kuoleman Varjelukset 2 ensi-illassa esiintynyt Watson oli pukeutunut Bottega Venetan luomukseen.

– Olet yksi Hollywoodin häikäisevimmistä tähdistä. Tekisin mitä vain saadakseni sinunlaisesi vartalon ja näyttääkseni sinulta, joten miksi h**vetissä olet pukeutunut verhoon viimeisen Potter-elokuvasi ensi-illassa? Potter-saagan viimeinen elokuva ja sinä pukeuduit tuohon?! Kelly totesi Watsonista Joan Riversin haastattelussa.

Katso Emman asun kuva tästä. Toisaalta Kellyllä ei pitäisi oman asuvalintansa johdosta olla juuri sanomista muotiasioissa.

Perheensä elämää seuranneen realityohjelman myötä suuren maailman tietoisuuteen noussut Kelly on laajentanut uraansa televisio-ohjelmista myös muodin pariin. Tähti valittiin taannoin Madonnan Material Girl -vaateketjun uudeksi keulahahmoksi. Keväällä Kelly Osbourne sai verottajalta karhukirjeen noin 34.000 dollarin mätkyistä. Hän on viime aikoina tienannut suuria summia Fashion Police -televisiosarjastaan, Closer-lehden kolumnistaan sekä satunnaisista malli- ja näyttelijärooleista.