Naiset varkaissa viinakaupassa – samppanjapullot jalkoväliin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lähikauppojen ja pikkuputiikkien ryöstöt tallentuvat yleensä valvontakameroihin. Usein ryöstäjät pyrkivät peittämään kasvonsa hupuilla tai maskeilla. Nyt Yhdysvalloissa viinakaupasta pulloja näpistäneet naiset ovat piilottaneet ryöstösaaliinsa hameidensa alle.

Kaksi naista varastivat useita kalliita samppanjapulloja floridalaisesta viinakaupasta. Viinakaupan omistajan Paul Moutsin mukaan kaksi isokokoista naista astuivat kauppaan, kävelivät kylmäkaappien ja hyllyjen eteen ja ryhtyivät työntämään pulloja vaatteidensa alle. Varkaus tallentui kuitenkin valvontakameroille.

– Miten se voi tapahtua niin helposti? Nainen vain otti pullon ja sujautti sen hameensa alle piiloon. Oli kuin mitään ei olisi tapahtunut. Tämä on todella turhauttavaa, eikä tämäntyylinen varkaus ollut ensimmäinen kerta. Haluan heidät kiinni, kaupan omistaja Mouts ihmetteli Daily Mail -lehden mukaan.

Viime vuonna Paul Moutsin omistamaan viinakauppaan tehtiin ensimmäinen hamevarkaus. Pitkähameinen nainen jäi kuitenkin kiinni varkaudesta poliisille. Tuoreimmat hamevarkaat pääsivät kuitenkin karkuun 400 dollarin viinalastinsa kanssa.