Potter-näyttelijä sikaili messuilla – löi naispuolista turvamiestä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Walesialainen näyttelijä Rhys Ifans tunnetaan muun muuassa hömpän taiteilijanelämästä haaveilevan Spiken roolista hittielokuvassa Notting Hill. Ifans on myös näytellyt Harry Potter -elokuvissa Luna Lonekivan isää, Ksenofilius Lovekivaa.

Nyt Rhys Ifans on pidätetty Comic-Con -sarjakuvafestivaaleilla, koska hänen väitettiin lyöneen naispuolista turvamiestä. 44-vuotias suosikkinäyttelijä oli kutsuvieraana San Diegossa järjestetyillä sarjakuvafestivaaleille välikohtauksen tapahtuessa. Ifansin kerrotaan suuttuneen ja töytäisseen naispuolista turvamiestä, koska tämä ei päästänyt hänen seurueensa jäsentä takahuoneeseen.

– Hän oli aggressiivinen ja hyökkäävä. Hän haukkui kaikkia turvamiehiä, jotka työskentelevät Yhdysvalloissa, San Diegon poliisin Andra Brown kertoi lausunnossaan.

Näyttelijä sai kuitenkin jäädä festivaaleille turvamiehen kanssa tapahtuneen kärhämän jälkeen. Ifans oli markkinoimassa uutta elokuvaansa kollegoidensa Andrew Garfieldin ja Emma Stonen sekä elokuvan ohjaajan Marc Webbin kanssa.

– Comic Con -festivaalien turvamiehet pidättivät Rhys Ifansin takahuoneessa tapahtuneen pienen välikohtauksen vuoksi. Asiasta ilmoitettiin poliisille ja Ifans katuu syvästi tapahtunutta, Sony-tuotantoyhtien edustaja kertoi lausunnossaan.

Rhys Ifans esittää häijyä tiedemiestä ensi vuonna julkaistavassa elokuvassa The Amazing Spider-Man.