Margarita Levieva ehdolla uudeksi Bond-tytöksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

31-vuotias Margarita Levieva ei ole vielä koko kansan tuntema näyttelijätär. Hän on kuitenkin näytellyt muun muussa Ashton Kutcherin kanssa elokuvassa Spread, ja Matthew McConagheyn kanssa elokuvassa The Lincoln Lawyer. Nyt venäläiskaunotar on kiinnittänyt elokuvantekijöiden huomion ja on ehdolla seuraavaksi Bond-tytöksi.

– Täydellinen Bond-tyttö on kaunis, itsevarma ja mysteerinen. Margaritalla on kaikki nämä ominaisuudet, sisäpiiriin kuuluva henkilö kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Margarita Levievaan on lehden mukaan otettu yhteyttä ja kysytty halukkuutta lähteä mukaan elokuvaan. Uuden elokuvan kuvaukset aloitetaan lokakuussa. Katso kaunottaren kuvat tästä.

Brittiläinen näyttelijä Naomie Harris tulee näyttelemään Bond-elokuvassa brittivakoojan sihteeriä Money Pennyä. Myös muita kuumia elokuvamaailman nimiä nähdään elokuvassa, kuten Ralph Fiennes, Javier Bardem ja Judi Dench. Uusin Bond-elokuva julkaistaan ensi vuoden lokakuussa.