Vuoden 2011 kuumimmat bikinikuvat listattiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kesä alkaa olla hiljalleen jo ehtoopuolellaan, ja nyt kesän alkupuolen näyttävimmät bikinikuvat on koottu yhteen upeaan kuvagalleriaan, jonka julkkistypyt bikineissä eivät jätä ketään kylmäksi. Auringon paahteen alla myös julkkiskaunottaret ovat nimittäin etsineet ahkerasti viilennystä hotellien uima-altailta ja meren rannoilta.

Kim Kardashianin peitti muhkeat sulonsa vihreisiin bikineihin, kun taas Ryan Seacrestin tyttöystävä Julianne Hough valitsi ylleen pirtsakan violetit narubikinit. Katso kuvakooste tästä.

Myös teinisensaatio Selena Gomez on ikuistettu tänä kesänä Malibun rannalta pinkeissä bikineissä ja entinen Spice Girls -tähti Geri Halliwell omaan bikinimallistoonsa verhoutuneena. Luonnollisesti mukaan kuuluu myös paljastavista kuvistaan tunnettu räppärin vaimo Nicole ”Coco” Austin, huippumalli Tyra Banks ja realityjulkkis Whitney Port.