Will Young kauhuissaan homoudestaan ja kaapista tulemisesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen poplaulaja ja näyttelijä Will Young tuli kuuluisaksi vuonna 2002 Pop Idol -kykyjenetsintäohjelman myötä. Ohjelman jälkeen Young on luonut menestyneen uran. Hänet äänestettiin vuonna 2006 Britannian kaikkien aikojen suosituimmaksi artistiksi. Poppari ohitti äänestyksessä muun muuassa supersuositun Spice Girls -yhtyeen.

Will Young paljasti medialle melkein heti Pop Idol -voittonsa jälkeen olevansa homoseksuaali. Nyt 32-vuotias poppari kertoi Attitude-lehden haastattelussa olleensa joskus täysin hukassa seksuaalisuutensa kanssa.

– Olin kauhuissani siitä, että olin homoseksuaali. Tunsin itseni seksikkääksi vasta noin 26-vuoden ikäisenä, Young kertoi Attitude-lehdelle.

Hän kertoi kuitenkin olevansa nyt tyytyväinen löydettyään seksuaaliseen minänsä. Poppari kertoi seksuaalisuutensa löytämisen kestäneen häneltä monta vuotta.

– En oikeastaan harrastanut seksiä nuorempana. Vasta nyt tunnen saavuttaneeni paikan, jossa olen onnellinen ja asiat sujuvat. Sen rakentamiseen meni monta vuotta, poppari lisäsi.

Poppari paljasti myös rakastavansa vanhemista ja ettei hänellä ole mitään sitä vastaan. Hän sanoi vanhemisen myötä tulleen vastuuntuntoisemmaksi muun muuassa bisnesasioissa ja ystävyyssuhteissa. Young sanoi myös yrittävänsä vähentää pahoja tapojaan, kuten alkoholin juomista ja tupakan polttamista.