Apple-kaupassa saa tehdä mitä haluaa – tässä todiste videona

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti Yhdysvalloissa kaupat ja kauppakeskukset ovat hyvin tarkkoja siitä mitä niiden tiloissa tehdään. Huvittavan poikkeuksen tekevät Apple-kaupat, joissa saa tehdä lähes mitä tahansa laillisia puuhia. Asiasta on julkaistu verkossa lukuisia videoita, ja nyt eräs koomikko halusi testata kaupan rajoja.

Koomikko Mark Malkoff suuntasi New Yorkin SoHossa sijaitsevaan Applen lippulaivamyymälään, ja päätti koetella henkilökunnan suvaitsevaisuuden rajoja. Ensin hän tilasi kaupan toiseen kerrokseen pizzan, jonka siellä myös söi. Henkilökunta ainoastaan totesi tempauksen ”olleen cool”.

Seuraavaksi Malkoff järjesti kaupassa illallistreffit soittajien kera, ja jälleen lopputulos oli sama. Myöhemmin hän siirtyi toiseen liikkeeseen ja pukeutui Dart Vaderiksi. Viimeisenä hän testasi päästä kauppaan vuohen kanssa.