Charlie Sheen toi prostituoidut perheillalliselle – Bond-tyttö raivostui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä Charlie Sheen sai taannoin potkut huippusuositusta Miehen puolikkaat -televisiosarjasta päihdesekoilujensa takia. Televisioriitojensa lisäksi Sheen on taistellut myös ex-vaimonsa Brooke Muellerin kanssa rajusti lasten huoltajuudesta.

Nyt sekoilevan televisiotähden entinen vaimo Denise Richards paljasti Sheenin tuoneen kerran kaksi prostituoitua perheillalliselle. 40-vuotias entinen Bond-tyttö Denise kertoi Sheenin kutsuneen hänet ja heidän yhteiset tyttärensä illalliselle New Yorkiin. Denise kertoi olleensa yllättynyt nähdessään Sheenin seurassa kaksi maksullista naista.

– Charlie kutsui minut illalliselle hänen ”kavereidensa” kanssa. Sitten kun tajusin mitä hänen ”kaverinsa” tekivät työkseen, päätin vain nielaista kiukkuni ja syödä illallisen, Denise kertoi uudessa kirjassaan The Real Girl Next Door.

Sheen ex-vaimo paljasti kirjassaan myös yksityiskohtia Sheenin taannoisesta raivokohtauksesta hotellissa. Hän kertoi televisiotähden rikkoneen hotellihuoneen ja pitäneen veistä pornotähti Capri Andersonin kaulalla illallisen jälkeisenä yönä. Hän kertoi olleensa nukkumassa, kunnes heräsi poliisiautojen ääniin. Denise vietiin entisen miehensä luo sairaalaan.

– Charlie vietiin sairaalaan ambulanssilla ja minut kyyditettiin poliisiautossa paikalle. Kun Charlien tila todettiin vakaaksi, mukava poliisimies tarjosi minulle kyydin kotiin, Bond-tyttö kirjoitti kirjassaan.

Äskettäin julkistettiin, että Charlie Sheenin roolihahmo Miehen puolikkaat -sarjassa kuolee pois sarjasta. Roolihahmot surmataan televisiosarjoissa yleensä siksi, että ne eivät koskaan enää palaisi sarjaan. Nyt tuottajat haluavat ilmeisesti pitää huolen, että Sheen pysyy poissa hittisarjasta. Näyttelijäkomistus Ashton Kutcher tulee näyttelemään Sheenin tilalla Miehen puolikkaiden seuraavalla tuotantokaudella.