Kate Bosworth ja Alexander Skarsgard erosivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Kate Bosworth nähtiin viime vuonna poseeraamassa rohkeissa kuvissa Tank-lehden sivuilla. Hevoskuiskaaja-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt Bosworth ei ole sittemminkään juuri muotojaan peitellyt.

Nyt näyttelijäkaunotar Kate Bosworth on eronnut True Blood -vampyyrimiehestään Alexander Skarsgardista. Hollywoodin yhdeksi unelmapariksi kutsuttu pariskunta seurusteli kahden vuoden ajan. Näyttelijöiden ystävät kertoivat heidän eronneen kuitenkin sulassa sovussa.

– Ero tapahtui hyvin sovinnollisesti. Ja se tapahtui kauan aikaa sitten, ystävä paljasti Britannian Weekly -lehdelle.

34-vuotias ruotsalaisnäyttelijä Alexander näytti toipuneen erosta nopeasti, sillä hänet on nähty useasti julkkisbileissä kauniiden naisten ympäröimänä. Aiemmin tässä kuussa hänet nähtiin flirttailemassa näyttelijä Emilia Clarken kanssa ja poistuneen eräistä julkkisbileistä mysteeribruneten kanssa.

– Alexander on nyt sinkku ja hän rakastaa saamaansa huomiota! Lähde kertoi.

Los Angelesissa syntynyt 29-vuotias Catherine “Kate” Ann Bosworth teki läpimurtonsa vuonna 1998 ensi-iltansa saaneessa Hevoskuiskaaja-elokuvassa. Sittemmin hänet on nähty muiden muassa Superman Returns ja 21 -elokuvissa. Calvin Kleinin mallina toimiva tähti seurusteli aiemmin näyttelijä Orlando Bloomin kanssa.