Ashley Greene avoliittoon?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Hän seurusteli taannoin pitkään The Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa, mutta sittemmin suhde on jo päättynyt.

Ashley Greene ja hänen Twilight-kollegansa Kellan Lutz näyttelevät elokuvissa Cullenien vampyyriperheen adoptiosisaruksia. Kaunotar on kertonut olevansa Lutzin hyvä ystävä myös kuvausten ulkopuolella. Nyt miljoonien tyttöjen päiväunien kohde, Emmet-vampyyripoikaa näyttelevä Kellan Lutz, kertoi suunnittelevansa asunnon hankkimista yhdessä Ashley Greenen kanssa.

– Keskustelimme Ashleyn kanssa siitä, että jakaisimme asunnon New Yorkista. Me molemmat rakastamme New Yorkia, mutta emme ole koskaan samaan aikaan siellä. Olisimme ikään kuin kämppäkavereita tai oikeastaan kotikavereita, Lutz kertoi E! Online -julkaisulle.

Näyttelijäkomistus kertoi odottavansa innolla uusimman Twilight-elokuva Breaking Dawnin julkaisemista.

– Elokuvan kuvaukset ovat rankkoja, sillä kuvauspaikkamme on aika synkkä. Odotan siis innolla markkinointikiertueita, fanitapaamisia ja ensi-iltoja. En kuitenkaan ole surullinen, että Twilight-elokuvat tulevat pian tiensä päätökseen, Lutz kertoi.

24-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene on noussut muutaman vuoden aikana tuntemattomuudesta maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon, ja hän lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Parhaillaan Ashley yrittää päästä eroon Twilight-vampyyriroolin hänelle tuomasta maineesta. Glamour-lehden haastattelussa Ashley kertoi haluavansa esittää 17-vuotiaan teinitytön sijaan 24-vuotiasta aikuista naista.