Tyttöystävä Playboy-mogulista: ”Seksi kesti kaksi sekuntia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Playboy-lehden perustaja ja omistaja Hugh Hefner erosi äskettäin kihlatustaan Crystal Harrisista. Miehen oli määrä avioitua 25-vuotiaan Harrisin kanssa, mutta morsian perui häät vain muutamaa päivää ennen suunniteltua avioitumista.

Nyt eron jälkeen 24-vuotias Crystal Harris on paljastanut yksityiskohtia parin seksielämästä. Blondi kertoi Howard Sternin haastattelussa seksin 85-vuotiaan Playboy-mogulin kanssa kestäneen vain noin kaksi sekuntia.

– Seksi kesti noin kaksi sekuntia. Hugh sanoi vain ”ahhh” ja se oli siinä. Hän ei todellakaan saanut minua syttymään, blondi paljasti.

Harris väitti myös harrastaneensa seksiä entisen kihlattunsa kanssa vain kerran. Blondi sanoi ettei Hugh halunnut riisua ikinä vaatteitaan, joten hän ei koskaan nähnyt mogulia alasti.

Hugh kertoi taannoisesta kihlauksesta Twitter-blogissaan ja paljasti Crystalin purskahtaneen itkuun kosinnan kuullessaan. Myöhemmin Hefner vielä vahvisti, että hänen antamansa sormus oli nimenomaan kihlasormus. Pariskunnalla oli ikäeroa huimat 60 vuotta, joten väite Hollywoodin epäsuhtaisimmasta pariskunnasta ei ole aivan tuulesta temmattu. Tuleva avioliitto olisi ollut lehtimogulille kolmas.