Bond-tytön lesbopaljastus kuohuttaa: ”Tunnettu julkkis”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Denise Richards on tullut aikoinaan tutuksi muiden muassa Bond-tyttönä. Nykyisin Richards tekee omaa It’s Complicated -televisio-ohjelmaansa. Taannoin hän tapaili hetken aikaa Mötley Crüe -yhtyeen basisti Nikki Sixxiä. Seurustelu päättyi kuitenkin lyhyeen.

Charlie Sheenin ex-vaimonakin tunnettu Richards julkaisi äskettäin uuden kirjansa The Real Next Girl, jossa hän paljasti yksityiskohtia suhteestaan Miehen Puolikkaat -televisiotähteen. Hän kertoi kirjassaan myös seksikokemuksestaan naisen kanssa. Nyt kaunotar on ollut Howard Sternin radiohaastattelussa.

– Tapasin hänet ystävien ja töiden kautta. Olimme uteliaita, joten päätimme kokeilla, Richards kertoi Howard Stern -radio-ohjelmassa.

Haastattelija yritti udella näyttelijäkaunottarelta naisen nimeä, mutta Richards ei suostunut kertomaan sitä. Hän kuitenkin paljasti sen olevan tuttu Hollywood-julkkis.

– Sinä tietäisit kuka hän oli. Hän oli kaunis ja naisellinen. Riisuimme myös toistemme vaatteet, Richards kiusoitteli haastattelija Howard Sterniä.

Näyttelijä Charlie Sheenin entisenä vaimonakin tutuksi tullut 39-vuotias Denise erosi Sheenistä jo vuosia sitten. Pian eron jälkeen hänet nähtiin muiden muassa rocktähti Richie Samboran kainalossa ja alkuvuodesta 2011 hän tapaili rokkari Nikki Sixxiä. Denise sai vuonna 1999 James Bond -roolityöstään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon.