80-luvun supersuosikit Tiffany ja Debbie Gibson palaavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kasarimusiikki on ollut jo muutaman vuoden ajan kovassa nosteessa, ja nykyisin silloiset supertähdet ilmoittavat vuorotellen paluustaan. Tällä viikolla comebackin vahvistivat supertähdet Tiffany ja Debbie Gibson.

Aikoinaan valtavaa suosiota niittäneet neitokaiset yhdistävät nyt voimansa ja suuntaavat keikoille yhdessä, Entertainment Tonight uutisoi. Turnee käynnistyy vielä tämän kesän aikana, eikä ainakaan tällä tietoa ole tulossa Suomeen.

Tiffany singahti vuonna 1987 jättisuosioon myös Suomessa kansainvälisellä ykköshitillään I Think We’re Alone Now. Hän julkaisi taannoin uuden Rose Tattoo -albuminsa. Debbie Gibson puolestaan nousi ensimmäisen kerran listaykköseksi vuonna 1988 jättihitillä Foolish Beat, mutta hänen ikimuistoisin kappaleensa on silti seuraavana vuonna julkaistu Electric Youth. Gibson oli tänä kesänä mukana Katy Perryn kappaleessa Last Friday Night.