Uutistoimittajan kimppuun hyökättiin kesken raportin – kotikatsomot järkyttyivät – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosittain kymmeniä toimittajia kuolee maailman kriisipesäkkeissä, joissa he joutuvat usein myös sotien osapuolten luotisateeseen. Nyt eräs amerikkalainen toimittaja on joutunut yllättävän iskun kohteeksi työajallaan.

Fox 29 -kanavan miespuolinen reportteri Chris O’Connell oli uutisoimassa eläinrääkkäyksestä suorassa lähetyksessä, kun kameran takaa ryntäsi toimittajan kimppuun yllättäen raivokas mies.

Pari viikkoa sitten ryhmä toimittajia joutui luotisateeseen Libyassa. CNN-uutiskanavan kansainvälinen kirjeenvaihtaja Ben Wedeman ja hänen tiiminsä olivat luotisateen alkaessa raportoimassa Al Qawalishin kylässä 100 kilometrin päässä Tripolista. He joutuivat Gaddafin ja kapinallisten joukkojen välisen tulitaistelun keskelle.