Vagina-leivokset hämmentävät: ”Uskaltaisitko syödä?” katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy tuhansittain erilaisia kakkumalleja, ja lehtien palstoilla on vuosien varrella nähty myös lukuisia versiointeja miehen sukupuolielintä muistuttavista leivoksista. Tasa-arvon nimissä myös naiset tarvitsevat vastaavia tuotteita.

Nyt tähän kysyntään on vastattu Yhdysvalloissa, jossa Chaos Bakery -yhtiön omistaja ja kondiittori Bev on kehittänyt naisen sukupuolielintä erehdyttävästi muistuttavan leivoksen. Hän ei halua pitää tietotaitoa itsellään, vaan on esitellyt leivoksen tekotavan seikkaperäisesti YouTubessa julkaisemallaan videolla. Neitokainen toteaa videon lopuksi, että hänen mielestään leivoksen tekemistä hauskempaa on katsella niiden tekemistä ja asiakkaiden reaktioita.