Katie Pricen rinnat pullistelivat topissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuimpiin julkkistähtiin lukeutuva Katie Price, eli povipommi Jordan, on ollut jo parin vuoden ajan epäsuosiossa ensimmäiseen avioeroonsa liittyneiden lausuntojensa takia. Kesäkuussa hänen uusi realityohjelmansa alkoi todellisella mahalaskulla.

Katie Pricen epäsuosio näkyi harvinaisen rajusti, kun povipommi haki osallistujia mallimaailmaan sijoittuvaan uuteen realityohjelmaansa. Kauppakeskuksessa järjestetyssä tilaisuudessa oli varauduttu tuhansiin faneihin, mutta paikalle saapui vain kourallinen kiinnostuneita. Brittilehtien otsikoissa todettiin hakutilaisuuden olleen ”nolo floppi” ja ”katastrofi”.

Katie ei siitä lannistunut, sillä nyt hän aikoo päästä Guinnessin ennätyskirjaan maailman suurimmalla nimmaritilaisuudella. The Comeback Girl -kirjan julkaisuun liittyvässä tilaisuudessa povipommi esiintyi todella tiukassa asussa, johon hänen jättirintansa eivät olleet mahtua. Tällä viikolla brittilehdet uutisoivat, että Katie haluaa jatkossa pienentää rintavarustustaan, koska se saa hänet näyttämään lihavalta.