Twilight-tähteä pyydettiin puremaan pikkuvauvaa – toteutti toiveen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-elokuvien miestähti Robert Pattinson on parissa vuodessa sulattanut miljoonien teinityttöjen sydämet, vaikka kriitikot ovatkin tyrmänneet pääosan hänen roolisuorituksistaan. Kriitikoiden mielipiteistä huolimatta Pattinsonille povataan menestyksekästä uraa näyttelijänä.

Pattinson on kutsunut itseään ”yksinäiseksi sudeksi” ja kertonut olevansa välillä kauhuissaan innokkaiden fanien kohtaamisista. Nyt tähti kertoi Comic-Con -sarjakuvafestivaaleissa videohaastattelussa eräästä oudosta fanitapaamisesta. Kolmikuukautisen vauvan äiti pyysi nimittäin Pattinsonia puremaan vauvaa päästä.

– En oikein ymmärrä mikä sen kuvan idea oli. Internetissä on kuitenkin kuva minusta puremassa tämän vauvan päätä, Pattinson kertoi Radar Online-sivuston julkaisemassa haastattelussa.

Pattinson lisäsi ettei kuitenkaan satuttanut vauvaa millään tavalla. Hän sanoi ettei edes koskenut vauvaan, vaan näytteli purevansa sen päätä, jotta innokas ihailija-äiti sai napattua tapahtumasta kuvan.

– En koskenut vauvaan. Avattuani suuni tajusin, että vauvan pieni pää olisi mahtunut kokonaisena suuhuni, vampyyripoika Edwardia Twilight-elokuvissa näyttelevä Pattinson kertoi.

Twilight-saagaan tulee uusia näyttelijöitä, kuten vampyyriparin tytär Renesmee. Pattinson on aina tervetullut näky faneille, mutta partainen ja rento versio hänestä on on muistutus todellisuudesta. Edward Cullenin huoliteltu ja viileä ulkonäkö on kaukana.