Verenhimoinen paholainen aiheuttaa kauhua: ”Juo ainoastaan veret”

Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukuisia tarinoita verenhimoisista hirviöistä, mutta suurin osa niistä on saatu selitettyä joko tieteen keinoin tai ne ovat paljastuneet huijauksiksi. Nyt ympäri maailmaa on aiheuttanut kuitenkin kauhua verenhimoinen hirviö, joka on iskenyt erityisesti karjaan.

”Yliluonnolliseksi verenimijäksi” ja ”vampyyrikoiraksi” nimitetyn El Chupacabra -olion väitetään iskeneen useissa maissa. Venäjän Novosibirskissä tilanne on mennyt jo niin pitkälle, että pappeja on pyydetty siunaamaan karja, jossa siunaus estäisi uudet iskut. Havaintojen mukaan olio ei syö tappamaansa karjaa, vaan ainoastaan juo niiden veret.

Silminnäkijöiden mukaan kuolleiden ruhojen kaulasta on löytynyt vampyyrimäisiä puremajälkiä. Jotkut ihmiset väittävät myös nähneensä El Chupacabran elävänä. Heidän mukaansa olio näyttää kasvoista hieman lepakolta. Venäläiset soimaavat parhaillaan poliisia siitä, ettei virkavalta ole yrittänyt selvittää tapauksia.