Nainen itki isän sydänkohtausta – lentoemännät poistivat lennolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista on viime aikoina kantautunut erikoisia tapauksia lentohenkilökunnan toiminnasta, kun matkustajia on poistettu lennolta uskomattomista syistä. Eräänkin nuoren miehen housut olivat liian löysät. Nyt eräs nainen on poistettu lennolta, koska hän itki isänsä saaman sydänkohtauksen takia.

Kaksi siskoa, Ricci Wheatley ja Robin Opperman, olivat lentämässä Souhwest-lentoyhtiön siivin Oaklandista Dallasiin tapaamaan isäänsä, joka oli juuri selvinnyt sydänkohtauksesta. Lentämistä pelkäävä Ricci otti sairauskohtauksen raskaasti ja itki sen takia vielä lentokoneessa. Se ei kuitenkaan henkilökunnalle sopinut, sillä hänet poistettiin lennolta itkemisensä takia.

– Romahdin ja purskahdin itkuun. Olen vielä hieman lentopelkoinen, joten pyysin ohi kulkeneelta lentoemännältä saada lasillisen viiniä sitten kun tarjoilu alkaa, Ricci Wheatley kertoi ABC 7 -televisiokanavan uutisille.

Lentoemäntä totesi naiselle, että tämä oli jo saanut tarpeeksi juotavaa. Sen jälkeen lentoemäntä päätti poistattaa molemmat sisarukset lennolta. Wheatleyn siskon mukaan hiljainen itkeminen ei ollut ärsyttänyt muita matkustajia. Southwest-lentoyhtiö ei suostunut kommentoimaan tapausta televisiokanavalle. Sisarukset pääsivät Dallasiin vasta seuraavana päivänä.