Kelly Brookin bikinivartalo voitti Jennifer Lopezin ja Pippa Middletonin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen mallikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa tuntemattomuudesta kansainväliseksi tähdeksi. Talent-tuomaristossa nähty kaunotar voitti äänestykset maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja maailman kauneimmista sääristä.

Upeakurvinen kaunotar on ollut useilla bikiniesiintymisillään herkkua etenkin miesten silmille, mutta nyt myös naiset ovat puhuneet puolestaan. Miesten ja naisten yhteenlasketut äänet nimittäin kertovat Kelly Brookilla olevan julkkisten parhain bikinikroppa. 31-vuotias tähti on tunnettu tiimalasimaisesta vartalostaan ja uhkeista muodoistaan.

Katso kärkikolmikon upeat vartalot tästä.

Gillette Venus -ihonhoitotuotemerkin tuottamaan kyselyyn vastasi 2.000 ihmistä. Äänestyksessä toiselle sijalle sijoittui tuotemerkin mainoskasvonakin nähty Jennifer Lopez. Kolmannelle sijoittunut supersuosittu Pippa Middleton ei ole esitellyt sulojaan kovinkaan näkyvästi bikineissä, mutta koko maailma tietää silti kaunottaren vartalon olevan täydellinen.

Uusimmat