Sinkkuelämää-puuma maksoi juttukaverista 250 dollaria viikossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuositun Sinkkuelämää-televisiosarjan naistähti Kim Cattrall on nykyisin jo 54-vuotias kaunotar. Hänet nähtiin televisiosarjassa ja siihen pohjautuvissa elokuvissa useita kertoja harrastamassa seksiä, mutta intiimit paikat pysyivät piilossa.

Nyt kanadalaisenglantilainen näyttelijätär kertoi maksaneensa 250 dollaria viikossa hierojalleen, jotta tämä puhuisi hänelle. Cattrall kertoi, että hänellä oli vaikeuksia syventyä roolihahmoonsa kuvatessaan elokuvaa Meet Monica Velour. Hän sanoi hierojallaan olleen samantyylinen aksentti ja ääni niinkuin hänen roolihahmollaan. Niinpä Sinkkuelämää-tähti maksoi hierojalleen, jotta voisi kuulla tämän puhuvan.

– Näyttelin entistä pornotähteä, joka yritti tehdä comebackin stripparina. Oli vaikeaa syventyä roolihahmoni todelliseen minään. Hän poltti tupakkaa, joi runsaasti ja hänen äänensä oli käheä, Cattrall kertoi Daily Mail -lehden haastattelussa.

– Lopulta löysin hierojan, jolla oli samantyylinen ääni kuin roolihahmollani. Maksoin hänelle 250 dollaria viikossa, jotta hän puhuisi minulle, Cattrall jatkoi.

Cattrall kertoi myös kokeneensa vaikeaksi näytellä stripparia. Hän kertoikin purskahtaneensa erään strippikohtauksen jälkeen itkuun pukuhuoneessaan. Hän sanoi kohtauksessa olleen mukana oikeita strippaajia, jotka olivat tarkkoja vartalostaan ja tiesivät miten liikkua. Cattrall sanoi sen luoneen paineita, jotka myöhemmin purkautuivat pukuhuoneessa kyynelinä.

Uusimmat