Lindsay Lohan toikkaroi ja kaatuili – syyttää paparazzeja! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan pääsi äskettäin kuukausien kotiarestista, johon oikeus hänet määräsi. Päihdesekoilujensa takia vankilakierteessä oleva neitokainen kertoi heti vapautumisensa jälkeen, että hänen ei olisi alunperinkään pitänyt joutua vankilaan.

Lindsay Lohan kuvattiin äskettäin kaatuneena New Yorkissa, ja nyt hän on jälleen menettänyt tasapainonsa paparazzien edessä. Julkkiskaunotar nimittäin kompuroi paparazzien salamavalojen häikäistyä hänet. Katso kuvat tästä.

– Voi ei, olen niin nolostunut. Paparazzit hyökkäsivät juuri kimppuuni salamavalojensa kanssa kun olin kävelemässä illalliselle. He tönäisivät minua ja kaaduin, auts, Lohan kirjoitti Twitter-blogissaan tapahtuman jälkeen.

Joko Lohan kävelee aivan liian korkeilla koroilla tai hänellä on oikeasti tasapainovaikeuksia, sillä tähti on kuvattu lukuisia kertoja kaatuneena tai kompastuneena. 25-vuotiaan tähden kerrottiin viime viikolla sopineen vanhat riitansa seurapiirikaunotar Paris Hiltonin kanssa. Tähti onkin nyt nähty bilettämässä Hiltonin sisaruksien Parisin ja Nickyn kanssa.

Uusimmat