Poliisi pelasti itsemurhaa yrittäneen – veti alushousut persvakoon

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Los Angelesin poliisi nähdään parhaillaan tositoimissa nettivideolla, kun kuvaaja sattui paikalle poliisien pelastaessa itsemurhaa yrittäneen miehen hengen. Mies yritti hypätä pilvenpiirtäjän katolta, mutta ei siinä onnistunut.

Hyppy ei onnistunut, koska eräs poliiseista nappasi kiinni miehen housunkauluksesta ja myöhemmin alushousuista. Videolla nähdään kuinka mies sätkii yrittäen irtautua poliisin otteesta, mutta sätkimisen seurauksena alushousut menivät vain syvemmälle ja syvemmälle takapuoleen.

Tarina ei kerro oliko kyseinen poliisi koulukiusaaja, joka veti heikommiltaan housuja peppuvakoon myös koulusssa. Joka tapauksessa rytäkässä poliisi ehti kahlita miehen varmuuden vuoksi käsiraudoilla kaiteeseen.

Uusimmat