Selena Gomez ei aio naida Justin Bieberiä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

19-vuotias poptähti Selena Gomez on ollut viime aikoina otsikoissa pääasiassa supersuositun poikaystävänsä merkeissä. Neitokaisen omakin ura on kuitenkin varsinainen menestystarina, sillä laulajan ja näyttelijän ura on viime aikoina laajentunut myös malliuraksi.

Nyt teinisensaatio kertoi ettei aio mennä naimisiin kanadalaislaulaja Bieberin kanssa. Hän kertoi kuitenkin parisuhteensa 17-vuotiaaseen Bieberiin olevan täysin kunnossa. Hän ei kuitenkaan halua sormustautua laulajapoikaystävänsä kanssa, koska tuntee olevansa siihen aivan liian nuori.

– En todellakaan aio mennä naimisiin, olen vasta 19-vuotias, Gomez vastasi Reveal-lehden haastettelijalle, kun tämä kysyi aikooko hän naida Justin Bieberin.

Vaikka Gomez elää onnellisessa parisuhteessa popparipoikaystävänsä kanssa, hän kertoi näyttelijäkomistus Shia LeBeoufin saaneen hänet äskettäin täysin sanattomaksi ja melkein pyörtymisen partaalle. Katso video tästä.

– Olin täysin hämilläni sen jälkeen, kun tapasin idolini Shia LeBeoufin. Hän varmaan ajatteli minun olevan täysin hullu, mutta rakastan häntä. Olen ollut ihastunut häneen 15-vuotiaasta asti, Gomez paljasti lehdelle.

Äskettäin julkisuuteen päätyi nuoren tähden bikinikuvia, jotka olivat ilmeisesti peräisin Selenan uuden Monte Carlo -elokuvan kuvauksista. Samoihin aikoihin Selena Gomez ilmoitti joutuneensa lopettamaan nettisurffaamisen verkosta löytyvän ikävän materiaalin takia. Neitokainen ei nimittäin halua törmätä tappouhkauksiin verkossa.

Uusimmat