Banjo tuhosi suosikkinäyttelijän sormet – käyttää tekokynsiä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosikkinäyttelijä-koomikko Steve Martin tunnetaan muun muuassa Vaaleanpunainen pantteri ja Villi Tusina -elokuvistaan. Vuonna 2005 Martin sai kotimaansa arvostetuimman komediapalkinnon Mark Twain Prize for American Humour.

Suosittu hulluttelijanäyttelijä tunnetaan myös muusikkona. Hän soittaa banjoa bluegrass-yhtyeessä Steve Martin ja The Steep Canyon Rangersissa. Nyt Martin kertoi joutuvansa käyttämään tekokynsiä, koska banjo on tuhonnut tähden omat kynnet.

– Viimeksi kävin laitattamassa tekokynnet kaksi viikkoa sitten. Omat kynteni tuhoutuivat soittamisesta. Rikkinäiset ja katkeilevat kynnet ovat normaali asia bluegrass-musiikin soitossa, Martin kertoi Q-lehdelle.

65-vuotias koomikko sanoi käyvänsä kahden tai kolmen viikon välein kauneussalongissa laitattamassa akryylitekokynnet. Hän sanoi soittaneensa banjoa 16-vuotiaasta asti ja rämpyttävänsä rakasta soitintaan joka päivä.

– Heti kun olen lopettanut tämän haastattelun, alan soittamaan banjoa. Olisin soittanut sitä tämän haastattelunkin aikana, mutta banjo on sen verran painava, etten olisi pystynyt puhumaan puhelimeen samaan aikaan, Martin kertoi.

Uusimmat