Banjo tuhosi suosikkinäyttelijän sormet – käyttää tekokynsiä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosikkinäyttelijä-koomikko Steve Martin tunnetaan muun muuassa Vaaleanpunainen pantteri ja Villi Tusina -elokuvistaan. Vuonna 2005 Martin sai kotimaansa arvostetuimman komediapalkinnon Mark Twain Prize for American Humour.

Suosittu hulluttelijanäyttelijä tunnetaan myös muusikkona. Hän soittaa banjoa bluegrass-yhtyeessä Steve Martin ja The Steep Canyon Rangersissa. Nyt Martin kertoi joutuvansa käyttämään tekokynsiä, koska banjo on tuhonnut tähden omat kynnet.

– Viimeksi kävin laitattamassa tekokynnet kaksi viikkoa sitten. Omat kynteni tuhoutuivat soittamisesta. Rikkinäiset ja katkeilevat kynnet ovat normaali asia bluegrass-musiikin soitossa, Martin kertoi Q-lehdelle.

65-vuotias koomikko sanoi käyvänsä kahden tai kolmen viikon välein kauneussalongissa laitattamassa akryylitekokynnet. Hän sanoi soittaneensa banjoa 16-vuotiaasta asti ja rämpyttävänsä rakasta soitintaan joka päivä.

– Heti kun olen lopettanut tämän haastattelun, alan soittamaan banjoa. Olisin soittanut sitä tämän haastattelunkin aikana, mutta banjo on sen verran painava, etten olisi pystynyt puhumaan puhelimeen samaan aikaan, Martin kertoi.