Suosikkiräppäri kiinni miljoonavalheesta?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen hiphop-tähti Soulja Boy, oikealta nimeltään DeAndre Ramone Way, on nyt joutunut melkoisen mediamyllyn jauhettavaksi. Räppäri nimittäin kertoi äskettäin ostaneensa 55 miljoonan dollarin arvoisen G5-lentokoneen. Nyt räppärin edustaja kuitenkin väittää sen olleen valhe.

TMZ-sivuston mukaan Soulja Boyn edustustiimi kertoi äskettäin, että räppäri osti hulppean yksityiskoneen 21-vuotissyntymäpäivälahjaksi itselleen. Räppäri oli jopa vieraana radio-ohjelmassa Miamissa, missä hän sanoi olevansa ”G5-mies”. TMZ-sivuston toimittaja oli myös yhteydessä räppäriin ja kysyi tältä suoraan, ostiko tämä jetin.

– No totta h**vetissä ostin sen! Soulja Boy vastasi toimittajan kysymykseen.

Nyt Soulja Boyn edustaja Greg Miller kuitenkin väitti antamassaan lausunnossa koko jutun olevan pelkkää huhua ja ettei se ole totta. Millerin lausunnon jälkeen TMZ-sivusto yritti saada kiinni Soulja Boyn edustustiimiä Shai Stormia kyselläkseeen lisätietoja asiasta, mutta kukaan ei vastannut puheluihin.

Uusimmat