Törkeä pila vai tyhmyyttä? Nukke aiheutti poliisioperaation

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nykypäivänä nukkelelut ovat kehittyneet pissaavista Baby Born -nukeista jopa niin aidoiksi, että jopa poliisit sekoittavat ne oikeisiin lapsiin. Nyt Isossa-Britanniassa on nimittäin tullut ilmi tapaus, jossa poliisi sekoitti lelunuken oikeaan vauvaan ja tapauksesta aiheutui pelastusoperaatio.

Poliisi sai huolestuneen puhelun ohikulkijalta, joka ilmoitti vauvan istuvan turvaistuimessa tyhjässä, lukitussa ja kuumassa autossa. Poliisi kiiruhti paikalle ja rikkoi auton ikkunan säpäleiksi pelastaakseen ”vauvan”. Se osoittautui kuitenkin viisivuotiaan tytön Chanel Cristofisin lelunukeksi, joka oli unohtunut hänen isänsä autoon.

– En voinut uskoa tapahtunutta. Poliisi kertoi rikkoneensa autoni ikkunan ja piteli tyttäreni nukkea kädessään. He sanoivat etten saisi enää pitää sitä autossa, tytön isä kertoi Mirror-lehden mukaan.

Poliisi joutui korvaamaan 200 puntaa aiheuttamastaan vahingosta. Nukke oli toisaalta niin aidon näköinen, että myös sen käyttäjältä voisi odottaa hieman vastuuta. Tytön äiti kertoi tyttärensä palvovan nukkeaan, mutta myönsi aidonnäköisen nukkevauvan tuoneen ennenkin samantapaisia ongelmia.

– Kerran Chanel heilutteli ja ravisteli nukkeaan, kun olimme kaupassa. Eräs nainen oli kauhistunut ja haukkui minut lyttyyn. Hän ei voinut uskoa, että annoin tyttäreni riepotella vauvaani sillä tavalla, äiti kommentoi.

Vanhempi komisario Robert Holmes kommentoi tapahtunutta ja sanoi avunpyyntöpuhelun olleen täysin ymmärrettävä. Hän kehottikin autoilijoita tarkkailemaan, mitä he jättävät koko kansan nähtäville.

Uusimmat