Vanessa Minnillo jätti rintaliivit hotelliin – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jessica Simpsonin kanssa aiemmin naimisissa ollut poptähti Nick Lachey ja MTV-musiikkikanavan juontaja Vanessa Minnillo avoituivat äskettäin, ja viime viikon julkkispari vietti aurinkoisella häämatkallaan. Pari tosin lomaili aikataulukiireiden vuoksi vain lyhyen kaavan mukaan.

Paparazzit ehtivät kuitenkin paikallistaa Nickin ja Vanessan nauttimassa kuherruskuukaudestaan julkkisten suosimalla St. Bartsin lomasaarella, jonka aluevesiltä kelluvalta huvijahdilta Vanessa jopa heilutteli kuvaajille. Nyt häämatka on päättynyt, mutta ilmeisesti kaunottaren rintaliivit jäivät matkan varrelle. Hänet nimittäin kuvattiin lentokentällä tiukassa topissa.

Nickin avioliitto laulaja Jessica Simpsonin kanssa päättyi viisi vuotta sitten, ja Minnillon astui miehen elämään pian eron jälkeen. Suhde on päätynyt nopeasti kohuotsikoihin muiden muassa Vanessa Minnillon pettämiskohun vuoksi ja pariskunnan erotessa noin vuosi sitten. Paluu yhteen tapahtui kuitenkin pikaisesti, ja nyt hääkellot ovat soineet avioliiton merkiksi.

Uusimmat